Obsah

SEZONNÍ JÍDELNÍ LÍSTEK

Předkrmy

Domácí bůčková pomazánka s chlebem a kyselou okurkou                                                               69,-

InsalataCaprese (mozzarella, rajčata, bazalkové pesto)                                                                       79,-

Čertovská topinka s masovou směsí sypaná sýrem                                                                                49,-

Lionský tatarák s topinkami 6 ks                                                                                                                   160,-

Domácí paštika s brusinkami a toustem                                                                                                   69,.

Hlavní chody

Svíčková na smetaně, karlovarský knedlík, brusinkový terč                                                             159,-

Filet ze pstruha pečený na másle, vařený brambor, citron                                                                159,-

Salát Caesar

(římský salát, grilované kuřecí prsíčko, caesardresing, sýr grana padano, krutony)              149,-

Variace listových salátů s grilovaným hermelínem a brusinkovým dipem                                  139,-

300 g Grilovaná krkovička s pepřovou omáčkou, hranolky                                                               229,-

Dezerty

Čokoládový fondant s vanilkovým přelivem                                                                                             89,-

Vanilková zmrzlina s horkými malinami                                                                                                  69,-

Jablečný závin s vanilkovou zmrzlinou                                                                                                       69,-

Domácí lívance s lesními plody                                                                                                                     89,-

Palačinka s jahodovou marmeládou a vanilkovou zmrzlinou, šlehačka                                      69,-

1 Kopeček zmrzliny (jahoda, vanilka, citrón, čokoláda)                                                                     20,-

Přílohy

Hranolky                                                                                                                                                             39,-

Tatarka                                                                                                                                                                 15,-

Kečup                                                                                                                                                                     15,-

 

Restaurace

Naše restaurace nabízí speciality z české a mezinárodní kuchyně. Menu sestavené naším šéfkuchařem, zajisté uspokojí i nejnáročnější labužníky. Uspořádání svateb, rodinných oslav, párty a firemních akcí, patří také mezi silné stránky týmu Hotelu LIONS.

V naší vinotéce naleznete bohatý výběr vín tuzemských i zahraničních vinařů. Na baru Vám připravíme zajímavé nápoje pro okamžité zahřátí, či lahodné koktejly pro delší posezení. V letních měsících též nelze opomenout přijemnou atmosféru venkovní terasy, kde grilování, raut, či jiné slavnostní události jistě dlouho utkví ve Vaší paměti.